Mangó-avokádó salsa sárgarépával
Főételek
Előkészület: 10 perc
Főzési idő: 25 perc
Adag: 2
Hozzávalók
- 1 mangó, felkockázva
- 2 avokádó, felkockázva
- 100 g sárgarépa, lereszelve
- 1 kis kaliforniai paprika apróra vágva (0,5 cm)
- ½ lime leve
- 3 ml TABASCO® piros csipős paprika szósz, vagy ízlés szerint több
- 8 ml TABASCO® Zöld jalapeño szósz, vagy ízlés szerint több
- 20 g friss koriander, apróra vágva
- 50 ml extra szűz olívaolaj
- 4-5 taco kagyló
- só, ízlés szerint fekete bors
Elkészítés
1
Helyezzük egy közepes tálba a mangó és avokádó kockákat, a sárgarépát és a piros kaliforniai paprikát.
2
Adjuk hozzá a lime levét, a TABASCO®piros csipős paprika szószt, a TABASCO® Zöld jalapeño szószt, olívaolajat és a koriandert.
3
Óvatosan keverjük össze.
4
Töltsük a taco kagylókba.
+
Megjegyzés:
Tálaljuk mexikói mártással.